top of page
Sifnos

Norair Bohosian - Niko

The Skipper!!!

Нашият капитан Нико е с дългогодишен опит както на еднокорпусни лодки, така и на катамарани, но от сезон 2023 се закотвя трайно на катамаран Аурора. При наемане на яхта с капитан Нико, Вие получавате човек който не само я управлява но и да се грижи за нея. Освен това той ще бъде безценна находка за вашата ваканция. Ще може да Ви посъветва за най добрите места, забележителности, ресторанти и още много други неща. Все едно ще имате местен водач към който ще може да се обърнете през цялата ви ваканция и ще може да сте сигурни че получавате максимума от вашата ваканция и не изпускате нищо. 

Niko.jpg
9289A928-BC26-4D2D-A6BC-9562B3474E66.jpeg

Velin Kerimov

Fisherman, Co-Skipper and Chef

Това е човекът, с който няма как да останете гладни, дори и да не сте взели храна със себе си. Редовно хваша риба, от която някой път се правят до три вида ястия. Основно оръжие - риболов с каяк. Освен риба, може да ви приготви превъзходно телешко месо и няколко неустоими десерта, като основните са крем брюле, чийзкейк и пот де крем. 

Vladimir Genchev

Fisherman, Co-Skipper and Chef

Още един опитен кулинар и риболовец, който освен превъзходна храна, може да забърква и чудесни коктейли на които малко хора могат да устоят. С него няма как да скучаете.

Vladimir
bottom of page